Desserter

Desserter

Chokladsemlor med kokosfyllning

Chokladsemlor med kokosfyllning

Smält smöret, tillsätt mjölken och ljumma upp blandningen. Smula ner jästen i en stor degbunke, häll över degvätskan och rör tills jästen har lösts upp
Bakad smetana med rosmarinsmulor

Bakad smetana med rosmarinsmulor

Börja med rosmarinsmulorna. Sätt ugnen på 225°. Blanda alla ingredienser till smulorna och platta ut på en plåt med bakplåtspapper
Bananglass  | Hälsa som livsstil

Bananglass | Hälsa som livsstil

Gör så här Skär bananerna i mindre slantar och frys in i minst 2 timmar. Ta fram bananerna och mixa till en krämig smet
Stekta äppelskivor

Stekta äppelskivor

Den här texten kommer från Hälsa som livsstil. Det här receptet använder vi oss av flitigt här hemma, både som mellanmål och som någonting gott efter maten
Roy Fares Semlor med vaniljkräm

Roy Fares Semlor med vaniljkräm

Så här gör du. Fördegen. Värm upp mjölken till fingervarmt. Blanda sedan med vetemjöl och jäst och kör det i en matberedare på mellanfart tills fördegen gått ihop till en deg, låt vila i ca 15min
Smoothieglass med granola

Smoothieglass med granola

Ingredienser Portioner. ca 6 st 1 stor skivad banan (à ca 150 g) 2 dl frysta jordgubbar 1 tsk vaniljpulver 1 dl kokosmjölk 2 msk honung 2 dl naturell yoghurt (3%) 2 dl granola Lägg till i inköpslistan
Temperera choklad - Recept - Tasteline.com

Temperera choklad - Recept - Tasteline.com

Ingredienser 1 sats 2 satser 3 satser 4 satser 5 satser 6 satser 7 satser 8 satser 9 satser 10 satser 11 satser 12 satser 13 satser 14 satser 15 satser 16 satser 17 satser 18 satser 19 satser 20 satser 1 st mörk choklad , eller 1 st mjölkchoklad , eller 1 st vit choklad Köp receptet