Desserter

Desserter

Mango- och yoghurtglass med rostad kokos

Mango- och yoghurtglass med rostad kokos

Ingredienser Portioner. 4-6 3 dl naturell tjock yoghurt (10%) 250 g fryst mango 3 msk flytande honung Till servering rostad kokos Lägg till i inköpslistan
Yoghurtglass med vit choklad, hjortron och nötcrunch

Yoghurtglass med vit choklad, hjortron och nötcrunch

Yoghurtglass200 g vit choklad 3 ägg 2 msk strösocker 2 dl vispgrädde 2,5 dl turkisk yoghurt. Nötcrunch100 g smör 1 dl rörsocker 1 dl vetemjöl 50 g sötmandel 50 g cashewnötter 50 g solroskärnor 2 msk ljus sirap
Picklade jordgubbar med mascarpone

Picklade jordgubbar med mascarpone

Igår var det midsommar och vi hade besök av goda vänner. Prövade ett nytt recept som ICA gick ut med i veckan
Kokos- och chokladglass

Kokos- och chokladglass

Ingredienser Portioner. 5 dl 1 burk kokosmjölk (à ca 400 ml) 1 burk kondenserad mjölk (à ca 400 g) 3 - 4 msk kakao eller smält mörk choklad (4 msk motsvarar 100g choklad) Topping kokos, hackade nötter eller hackad choklad Lägg till i inköpslistan
Mangoglass på grekisk yoghurt

Mangoglass på grekisk yoghurt

250 g fryst mango, i bitar 1 banan, fryst i bitar 1,5 dl grekisk yoghurt. Topping0,5 pistagenötter, hackade 3 msk kokoschips, rostade