Desserter

Desserter

a

a

3 ägg 1,5 dl strösocker 400 g mascarpone 3 msk amarettolikör 0,5 citron, skalet savoiardikex ca 3 dl kaffe, starkt och kallt kakao
Halloncheesecake i glas

Halloncheesecake i glas

1. 5 dl vispgrädde. 1200 g färskost. 10. 5 dl strösocker. 11 tsk vaniljsocker. 16 st smulade havrekakor. 1250 g färska hallon
Halloncheesecake i glas

Halloncheesecake i glas

1. 5 dl vispgrädde. 200 g färskost. 0. 5 dl strösocker. 1 tsk vaniljsocker. 6 st smulade havrekakor. 250 g färska hallon
Mandelkaka med jordgubbar och lime

Mandelkaka med jordgubbar och lime

Mandelbotten300 g mandelmassa 0,5 dl strösocker 150 g smör, rumsvarmt 3 ägg. Jordgubbsfrosting2 dl vispgrädde 100 g färskost 1 dl florsocker 2 tsk vaniljsocker 2 dl färska jordgubbar, hackade
Morotskaksgrottor

Morotskaksgrottor

250 g smör, rumstempererat (normalsaltat) 1 dl strösocker 2 tsk vaniljsocker 1-2 morötter, skalade och finrivna (små) 0,5 tsk malen kanel (kan uteslutas) 1 tsk bakpulver 6-6,5 dl vetemjöl
Maränggrottor med jordgubbar

Maränggrottor med jordgubbar

3 st äggvitor. 2. 25 dl strösocker. 1 tsk bakpulver. 3 dl vispgrädde. 500 g jordgubbar. 1 st passionsfrukt. 3 st äggvitor 2
Maränggrottor med jordgubbar

Maränggrottor med jordgubbar

3 st äggvitor. 12. 25 dl strösocker. 11 tsk bakpulver. 13 dl vispgrädde. 1500 g jordgubbar. 11 st passionsfrukt