Krydda med salt och peppar och vänd/doppa i mjölet och lägg på en tallrik eller liknande. Inte särskilt nyttigt med upphettad olja men naturliga produkter i alla fall Ett recept jag länge har tänkt lägg ut men det har inte blivit av
Lägg i ananas och servera genast. Såsen går bra att frysa. Låt koka upp och sjud sedan såsen i ca 5 minuter, tills den tjocknar något och klarnar. 1 dl färdig tomatsås (ex. 1 msk kycklingfond eller 1/4 kycklingbuljongtärning
Jag laborerar ganska mycket med smaker och hetta och är väldigt flitig med att smaka av ordentligt . O inte hjälper det att man ligger i sängen med telefonen i handen o söker på instagram efter just chinamat för att bli ännu mer lockad av alla bilder som lagts upp
Servera den sötsurakycklingen tillsammans medrisoch sallad. Koka ihop vatten, sweet chilisås, kycklingfond, tomatpuré, maizena och vinäger i en liten kastrull
Servera kycklingenmed den sötsurasåsenochjasminris. När vi går ut och äter kinamat, (vilket ju inte blir så himla ofta eftersom den vuxna karl här i huset inte är något stort fan av den typen av mat) så brukar jag för det mesta välja friteradkycklingmedsötsursås
Servera medris. Börja med att skära kycklingoch grönsaker i mindre bitar. Och här kan man ju variera med andra grönsaker såsom bambuskott, broccoli, zuccini mm
Doppa kycklingenoch fritera. Lyft upp med en hålslev och låt rinna av på hushållspapper. Vi tröttnar aldrig på denna maten, det är så enkelt, så gott och inte det minsta lilla nyttigt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.