Varva med smulade digestivekex. Varva jordgubbsmarinaden med grädde och digestivekex. 5 Ingredienser 500 g jordgubbar 2 msk socker saften från en halv citron 0,5 dl vatten 4 dl lättvispad grädde med 1 msk socker 10 smulade digestivekex Instruktioner Skär upp jordgubbarna i mellanstora bitar och blanda med socker, citronsaft, och vatten
Till detta är det gott med creme fraiche, hackad röd lök och rom. Västerbottenpaj med kantarellerCa 250 g riven västerbottenostSmörstekta kantareller mängd efter smak5 ägg (4 hela och 1gula)3 dl gräddeI krm muskotnöt (krydda på burk), kan uteslutasSalt och svartpeppar
Ta upp köttet och koka ur stekpannan med vattnet. Kantarellsås. Späd med sky och grädde, och koka upp. Tillsätt fond och soja och smaka av med salt och peppar
Börja steka fläskfilén på medelhög värme. Är det så att du inte planerar någon direkt halloweenfest så kanske det iaf blir en allhelgona-middag på söndag, och då kan jag föreslå dig att servera en höstinspirerad fläskfilé i gräddig kantarellsås
Ta upp köttet och koka ur stekpannan med vattnet. Kantarellsås. Späd med sky och grädde, och koka upp. Tillsätt fond och soja och smaka av med salt och peppar
Skär fläskfilén i skivor och servera tillsammans med sås, rostad potatis och en god sallad. Fläskfilén blev väldigt saftig då den fick steka på låg temperatur i ugnen
Blanda fläskfärsen med aromaten. Förbered "fläskfilén" ett par timmar före. Blanda ihop ingredienserna till såsen i en skål/bunke och häll över filé-bitarna toppa med skivad eller riven ost
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.