Fläskfilé med grönpeppar
Hemmets Journal
Hemmets Journal
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 600 g fläskfilé
  • salt och peppar
  • 2 msk matfett
  • 1 st gul lök
  • 3 dl ris
  • 7 dl vatten
  • 1 st grönsaksbuljongtärning
  • 2 st paprika
  • 150 g champinjoner
  • 2 msk vetemjöl
  • 2 dl vatten
  • 1 msk kalvfond
  • 2 dl grädde
  • 1 msk grönpeppar
  • 1 msk dijonsenap
  • sky
  • 2 dl hönsbuljong
  • 2.5 msk vetemjöl
  • 2 msk vermouth
  • 2 dl matlagningsgrädde
  • salt och peppar
  • 1 st citron
  • 3 msk olja
  • salt och peppar
  • färsk timjan

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.