Cambozolafylld fläskfilé med kantarellsås
Matklubben.nu
Matklubben.nu
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 600 g fläskfilé
  • 175 g cambozola
  • 12 tandpetare
  • 1 tsk salt
  • 2 krm svartpeppar
  • 2 msk smör
  •  
  • Kantarellsås
  • 1 liter rensade kantareller eller 2 burkar à 190 g
  • 3 msk smör
  • 8 små färska lökar
  • ½ tsk salt
  • 1 krm peppar
  • 1 krm timjan
  • 2-3 dl vispgrädde
  • 1 tsk soja
  •  
  • Tillbehör
  • Tagliatelle
  • Tomater

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.