Smaka av med salt och ev lite vitpeppar. Blir såsen för tjock spär du med vattnet från svampen. Servera de krispiga potatisarna med tunna skivor av fläskfilén och den goda såsen och gärna lite rårörda lingon
Ta upp köttet och koka ur stekpannan med vattnet. Kantarellsås. Späd med sky och grädde, och koka upp. Tillsätt fond och soja och smaka av med salt och peppar
Börja steka fläskfilén på medelhög värme. Är det så att du inte planerar någon direkt halloweenfest så kanske det iaf blir en allhelgona-middag på söndag, och då kan jag föreslå dig att servera en höstinspirerad fläskfilé i gräddig kantarellsås
Ta upp köttet och koka ur stekpannan med vattnet. Kantarellsås. Späd med sky och grädde, och koka upp. Tillsätt fond och soja och smaka av med salt och peppar
Ta upp köttet och koka ur stekpannan med vattnet. Kantarellsås. Späd med sky och grädde, och koka upp. Tillsätt fond och soja och smaka av med salt och peppar
Skär fläskfilén i skivor och servera tillsammans med sås, rostad potatis och en god sallad. Fläskfilén blev väldigt saftig då den fick steka på låg temperatur i ugnen
Blanda fläskfärsen med aromaten. Förbered "fläskfilén" ett par timmar före. Blanda ihop ingredienserna till såsen i en skål/bunke och häll över filé-bitarna toppa med skivad eller riven ost
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.