Putsa, salta och peppra filéerna och bryn dem runt om i en stekpanna med smör. Blanda olja, honung, citronskal och saft, rosmarin, skivad chilipeppar, oliver, finhackad vitlök, kapris, salt och vitpeppar och häll över köttet ett par timmar före servering
Salta, peppra och bryn dem runt om i en stekpanna med smör. Blanda olja, honung, citronskal och citronsaft, rosmarin, skivad chilipeppar, oliver, finhackad vitlök, kapris, salt och peppar
italienska kryddor (blandning av torkad röd paprika, rosmarin, torkad rödlök, salvia och oregano). Här är recept på Helstekt fläskfilé fylld med salami, parmesan, basilika och italienska kryddor
Putsa, salta och peppra filéerna och bryn dem runt om i en stekpanna med smör. Blanda olja, honung, citronskal och saft, rosmarin, skivad chilipeppar, oliver, finhackad vitlök, kapris, salt och vitpeppar och häll över köttet ett par timmar före servering
Salta, peppra och bryn dem runt om i en stekpanna med smör. Blanda olja, honung, citronskal och citronsaft, rosmarin, skivad chilipeppar, oliver, finhackad vitlök, kapris, salt och peppar
Den var dock den godaste jag ätit, perfekt mediumoch så mör att köttet bara faller sönder i gommen. Pressa gärna lite citron över köttet, det ger en fräsch känsla av medelhav
Fläskytterfilé medapelsin, ingefära ochrosmarin. Sonen hade önskat potatisgratäng ett längre tag, den krämiga varianten med både grädde och crème fraiche
Det står ganska ofta på menyn här hemma hos oss, med lite olika variationer och kryddblandningar. Soppan, som också fick extra stuns av vin ochapelsin, blev jättegod, så jag föreslår helt enkelt att du testar
Jag gjorde en supergod pulled pork med smak av apelsinoch en afrikansk kryddblandning, och den sky som bildades var så mustig och god att jag bestämde mig för att göra soppa på den
Bryn köttet på båda sidor och krydda med salt och svartpeppar. Smaka av med mer kryddor om det behövs. Tvätta apelsinenoch riv det yttersta lagret direkt ner i såsen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.