Igår tog min dotter studenten och till den lagade jag marineradfläskfilé. Putsa fläskfiléerna. Bryn dem i smör en panna, krydda med salt, peppar och grillkrydda
Putsa fläskfilén, skär den längs med, nästan helt igenom. Servera t e x med Hasselbackspotatis, grönpepparsås och grillad tomat (tomaten kan läggas i samtidigt som filén i formen)
Limemarineradfläskfilé, klyftpotatis med ett soltorkadetomater - o basilikesmör. Blanda olja, pressad vitlök, skal och saft från en lime, salt & pepper i en skål - rör om och häll i en plastpåse
Bryn fläskfilén runt om. Hacka lök, vitlök, tomateroch strimla basilikan. Sätt den på plattan och ställ in plattan ett eller två steg under högsta läget
Bryn fläskfilén runt om. Hacka lök, vitlök, tomateroch strimla basilikan. Sätt den på plattan och ställ in plattan ett eller två steg under högsta läget
Ansa fläskfilénoch skär den till mindre bitar. Servera med några stänk tryffelolja och vitlöksbröd. Ha därefter ner strimlad paprika, serranoskinka ochsoltorkadetomater
400 g gnocchi ( som en öppen snäcka) 500-600 g fläskfilé, skivad i cm tjocka skivor 12 champinjoner, dela i kvartar 1 dl strimlade soltorkadetomater i olja, strimla 8 cocktailtomater, delade i kvartar 10-15 färska basilikablad, finstrimla 1,5 dl riven. - Läs hela inlägget här 400 g gnocchi. 500-600 g fläskfilé. 1 dl strimlade soltorkadetomater i olja. 8 cocktailtomater. 10-15 färska basilikablad
Servera med hemmagjort potatismos och en sallad medtomateroch gurka. Salta och peppra och lägg över det i en traktörpanna (stekpanna med lite högre kanter och lock)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.