Putsa, salta och peppra filéerna och bryn dem runt om i en stekpanna med smör. Blanda olja, honung, citronskaloch saft, rosmarin, skivad chilipeppar, oliver, finhackad vitlök, kapris, salt och vitpeppar och häll över köttet ett par timmar före servering
Salta, peppra och bryn dem runt om i en stekpanna med smör. Blanda olja, honung, citronskalochcitronsaft, rosmarin, skivad chilipeppar, oliver, finhackad vitlök, kapris, salt och peppar
Putsa, salta och peppra filéerna och bryn dem runt om i en stekpanna med smör. Blanda olja, honung, citronskaloch saft, rosmarin, skivad chilipeppar, oliver, finhackad vitlök, kapris, salt och vitpeppar och häll över köttet ett par timmar före servering
Salta, peppra och bryn dem runt om i en stekpanna med smör. Blanda olja, honung, citronskalochcitronsaft, rosmarin, skivad chilipeppar, oliver, finhackad vitlök, kapris, salt och peppar
Igår tog min dotter studenten och till den lagade jag marineradfläskfilé. Putsa fläskfiléerna. Bryn dem i smör en panna, krydda med salt, peppar och grillkrydda
600 g fläskfilé salt peppar 0. 5 dl finhackad persilja 1 st citron (skalet). 1600 g fläskfilé salt peppar 0. 5 dl finhackad persilja 1 st citron (skalet)
Bryn nu fläskfilén i smör runt om i den varma stekpannan. Perfekt till buffén och picknick med smak av Italien av de soltorkade tomaterna och balsamvinäger från Modena
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.