Just denna fiskgratängen laborerades det lite med, det fanns nämligen ett paket bacon i kylen som bad om att få användas och i grönsakslådan låg det lite ruccola och såg ensam ut, så de båda åkte ner i formen
Fiskgratäng rättare sagt. Servera tillsammans med kokt ris. Lägg tomater, broccoli ochbladspenat i botten på en ugnfast form och den tinade fisken ovanpå
D. e. t. a. ä. r. n. f. i. s. k. m. d. b. å. g. ö. ,. p. j. o. c. h. R. M. v. l. y. u. I. 1. 7. %. P. 9. /. O. T. 4. F. 6. 0. (. ). 5. 2. -. 3. S. G. K. L. B. d l
Servera med kokt potatis och sallad. Tina både fisk ochspenat. Krama noga ur vätskan ur spenaten. Idag är det långfredag, och enligt gammal god tradition ska det idag bjudas på fisk
Blanda i hälften av parmesanosten och smaka av med salt och peppar. Skölj och hacka spenaten (färska). Så nästa gång för försöka göra en variant utan spenat till honom
Den hälsosamma quinoan blandas med smakerna av friska örter, krämig cheddarost och smakrik vitlök och gör dessa biffar till en riktig storfavorit hos oss på myTaste
Middagen blev en fiskgratängmed pepparrot ochspenat. Trots väldigt mycket jobb har det varit en bra dag, det blev en bra start på dagen med konsert och nu ska jag avrunda med ett litet inlägg på kvällens middag
Servera fiskgratängenmed grönsaksröran och det smälta smöret. Denna variant på fiskgratäng utan gräddig sås blev faktiskt riktigt bra redan vid första försöket
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.