Fiskgratäng med räkstuvning och spenat
www.koket.se
www.koket.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Fisk400 g torskfilé
  • 1 Räkstuvning500 g räkor med skal, skalade, stjärtarna sparade för sig och skalen för sig 2 bananschalottenlökar, finhackad 0,5 morot, finhackad 1 klyfta vitlök, finhackadtill 0,5 chilifrukt, finhackad 30 g smör 2 msk vetemjöl 1 msk tomatpuré 5 dl vispgrädde 2 dl mjölk 0,5 kruka färsk dill, finskuren 0,5 kruka färsk dill, plockad i vippor (till garnering)
  • 1 Spenat600 g bladspenat 1 bananschalottenlök, finhackad 30 g smör salt muskot
  • 1 Duchessepotatis800 g mjölig potatis 50 g smör 3 äggulor muskot salt peppar

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.