1. Blanda ägg, grädde och ost. Klipp baconet i små bitar och stek. Blanda baconen med äggröran, peppra. 2. Häll smeten i muffinsformar eller i koppar som på bilden
2 burkar tonfisk i vatten, avrunnen (den i olja vill vi undvika, solrosolja är inflammatorisk). 2 burkar tonfisk i vatten, avrunnen (den i olja vill vi undvika, solrosolja är inflammatorisk)
Jag har många favoriträtter, lite beroende på tid på året faktiskt. Jag älskar bland annat mustiga köttgrytor, kantarellrisotto med rödvinssås och rostas, hemmagjorda hamburgare och jag älskar också havskräftor
barndomens skolmatsals-gegga eller halvfabrikat), men det kan också vara jättegott. Den här gratängen slukades av hela familjen – och det inkluderar en skeptiskt make, en (tack och lov) matglad 1-åring men framförallt en högst bestämd 4-åring som tagit beslut två timmar i förväg att hon ”inte tycker om” fisk