Fiskgratäng med rotsaksmos, fetaost och spenat
Matklubben.nu
Matklubben.nu
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Rotsaksmos
  • 350 g kålrot
  • 150 g rotselleri
  • 1 palsternacka
  • 2 ägg
  • 1 msk majsstärkelse
  • Salt
  • Peppar
  •  
  • Fyllning
  • 140 g färsk bladspenat
  • 1 gul lök
  • 1 vitlöksklyfta
  • 1 tsk äppelcidervinäger
  • Salt
  • Peppar
  • 75 g fetaost light
  • 800 g vit fisk
  • t.ex. alaska pollock eller sej
  • 100 g cocktailtomater
  •  
  • Stanning
  • 5 dl grädde light
  • 2 ägg
  • Salt
  • Peppar
  • Persillade

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.