Krydda med salt och peppar. Häll av potatisen, pressa med potatispress. Blanda crème fraiche, grädde, dill, finrivet skal från apelsin ochcitron samt apelsinsaft i en skål
Rör samman crème fraiche, majonnäs, skal och saft från citron, vitlök och ost och häll över fisken. Just denna fiskgratängen laborerades det lite med, det fanns nämligen ett paket bacon i kylen som bad om att få användas och i grönsakslådan låg det lite ruccola och såg ensam ut, så de båda åkte ner i formen
Fiskgratäng rättare sagt. Servera tillsammans med kokt ris. Lägg tomater, broccoli ochbladspenat i botten på en ugnfast form och den tinade fisken ovanpå
Servera fiskgratängenmed potatis och kålsallad. Krydda med salt och peppar. Rör ihop matlagningsgrädde, fraiche, hackad dill, chilisås, citronsaftoch fond
D. e. t. a. ä. r. n. f. i. s. k. m. d. b. å. g. ö. ,. p. j. o. c. h. R. M. v. l. y. u. I. 1. 7. %. P. 9. /. O. T. 4. F. 6. 0. (. ). 5. 2. -. 3. S. G. K. L. B. d l
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.