Fiskgratäng med mandel, potatistoppar, spenat och citron
Tasteline
Tasteline
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 dl riven ost , ex västerbotten
  • 2 dl vispgrädde
  • 0.5 st fiskbuljongtärning (ar)
  • 1 st citron(er) , riet skal och lite citronsaft
  • 1 salt och nymalen vitpeppar
  • 4 st dillvippor
  • 0.5 dl mandel
  • 1 dl torrt vitt vin (valfritt)
  • 50 gram smör
  • 2 dl mjölk
  • 1 kg potatis , mjölig sort
  • 3 st Äggulor
  • 1 msk smör
  • 600 gram sej, kolja eller torsk , MSC-märkt
  • 1 paket fryst bladspenat , ca 250 g

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.