Servera med valfria tillbehör, vi hade broccoli- ochblomkålsmos till. Just denna fiskgratängen laborerades det lite med, det fanns nämligen ett paket bacon i kylen som bad om att få användas och i grönsakslådan låg det lite ruccola och såg ensam ut, så de båda åkte ner i formen
Fiskgratäng rättare sagt. Servera tillsammans med kokt ris. Lägg tomater, broccoli ochbladspenat i botten på en ugnfast form och den tinade fisken ovanpå
D. e. t. a. ä. r. n. f. i. s. k. m. d. b. å. g. ö. ,. p. j. o. c. h. R. M. v. l. y. u. I. 1. 7. %. P. 9. /. O. T. 4. F. 6. 0. (. ). 5. 2. -. 3. S. G. K. L. B. d l
Spara fiskbuljongen och gör en vanlig bechamelsås med en del av fiskbuljongen i och pressa i riven pepparot (finns på tub) efter smak, salta och peppra
Blanda i hälften av parmesanosten och smaka av med salt och peppar. Skölj och hacka spenaten (färska). Idag hade jag planen att vara hemma i god tid och laga mat för en gång skull, men inte ens idag blev dagen så i ända
Häll över moset i en spritspåse, ev med tyll för fint mönster. Vispa till ett jämnt mos. Blanda potatisen med äggulor och den varma mjölk- och smörblandningen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.