Jag ville förstå varför, berättar David Kessler i en telefonintervju med SvD. –Men samtidigt som jag låg i krig med tobaksbolagen var jag chanslös när det gällde att motstå mina favoritkakor med chokladspån
Jag ger mig själv en sista chans att inte tappa kontrollen när jag åter tagit den. Hur jag än försöker komma ifrån viktväktarna och klara mig på egen hand med alla verktyg man skaffat sig under åren
Jagpratar om en hederlig, klassisk köttfärslimpa. Jag känner mig dock fortfarande ganska ny och känner att jag inte har full koll ibland (ja, jag gillar att ha full kontroll annars, mvh Kontrollfreak)
Det är inte svårt att göra glass, men det tar en stund och det blir en del disk. Dels för att det känns bra att ha full kontroll på vad det är i glassen och dels för att det blir godare och fräschare
Jag älskar julen och känner mig smått frustrerad över att julstämmningen är totalt bortblåst i år. Gör krämen när kakan svalnat genom att blanda smör, sirap och kondenserad mjölk i en teflonstekpanna (eller kastrull, men det tar längre tid)
Så jag får helt enkelt säga skärpning till mig själv och börja planera mina dagar bättre, samt förbereda lite enkla frukostar och mellanmål som jag kan ha med mig
Barnen på lekplatsen kastar sand, mammorna tittar på och dricker latte medan jag äter frukost. Här är vi alla individer igen och alla gillar olika smaker så några mått på hur mycket salt som användes kan jag inte tilldela mitt herrskap
Jag har en förkärlek till dessert serverad i glas. Hoppas få kontroll över Linus Wahlgrens rollfigur ikväll för han är så creepy och sprider sånt obehag när man tittar
Jag hade egentligen en akuttid idag men igår var läget så jobbigt att jag tog till kolloidalt silver och taiträ, läget är under kontroll nu och jag har sovit gott i natt och magen är stabil sedan i går kväll
Annars ser väl receptet ganska så likt ut varifrån jag hämtade det. Perfekt för en annan som inte valt lågkolhydratkost för viktens skull och kanske vill slippa (förlåt alla som tar illa upp, det är inte så menat
Man kan frysa macroner, men min frys är så himla liten att det fanns inte plats, jag förvarade mina macaroner i kylskåpet och om du tar fram dom en liten stund innan servering så dom får rumstemperatur har dom en väldigt trevlig konsistens, men om dom står framme i en boks i rumstemperatur blir dom fort torra
Känns faktiskt som att jag har det mesta under kontroll. Idag är Embla i stallet på ridläger hela dagen och jag ska passa på att få det sista jobbet avklarat innan nästa veckas semester
Det gjorde att jag kunde ha full kontroll på tillagningen. Det var så längesedan jag lagade något annan fisk än den gamla standardlaxen, fiskblock eller strömming, så jag kände mig nästan som en novis vid spisen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.