Torka fiskfiléerna och lägg ut ovanpåfetaosten i mitten. Vispa ihop ingredienserna till stanningen och häll ovanpå mitten så att det rinner ner i botten
Häll äggblandningen i stekpannan och stek påmedelvärme tills ägget börjar bli krämigt. Denna gång tog jag i dill, spenat, rödlök och toppade medfetaost
till ochmed barnen verkar ha tröttnat på snön. Det kanske är att göra det lite väl enkelt för sig, att ta min gamla favoritsoppa , och bulka upp den med bönor
Jag gjorde förstås rätten glutenfri, ugnsbakade fisken på låg värme i stället för att koka den, och lyxade dessutom till det hela medspenat i botten och räkor på toppen
En ganska vanlig rätt i grundutförande, som kan smaka fantastiskt om den sätts samman på rätt sätt. Jag talar självklart denna gång om fiskgratängenmed sin milda krämighet och värmande smak
Här tänkte jag bjuda på ett snabbt och enkelt recept på en soppa medtorsk, fänkål och dill. Pressa över lite citronsaft påtorskenoch salta den lätt innan du lägger ner den i den sjudande soppan
Kontrollera innehållet i peston med avseende på gluten. Bred på basilika och strö över tärnad fetaost. Min äldsta dotter blev så förtjust i den här rätten att hon på en gång bad mig lova att laga den igen
Gratinerad Rödspätta Jag köpte några spättafiléer med mig när jag åkte för att hälsa på Mamma. Det är enkelt att ta en sväng förbi Vickan’s Fisk på Mittpunktens köpcentrum, innan jag kliver på bussen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.