Ta upp färsen och forma tre biffar med vattensköljda händer. Lägg fiskburgarna i bröden tillsammans med salladsblad, groddar, skivad lök, skivad tomat och dressing
Lägg fisken i en skål och mosa den med en gaffel. Servera endera på bröd med skivad tomat, gurka, rödlök och sås till eller på tallrik med potatis, grönsaker och sås till
Fiskburgare. Mal i kvarn med lök, vitlök och potatis. Fiskburgare. Stek en skiva surdegsbröd i olja, skär lök tunnt på en mandolin, lägg salad och lök på brödet och en biff därpå, servera med en citronskiva
Fiskburgare är gott på grillen eller i stekpannan med hamburgerbröd, lite dressing och sallad, men lika gärna som lunch/middag med kokt potatis eller bara sallad
Om du använt fryst fisk och smeten känns vattnig kan du krama ur lite vätska med handen. Servera dem i hamburgerbröd med dressingen, sallad och tunna skivor lök
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.