God förmiddag. Jag är i packningstagen. Jag och småtjejerna ska nämligen bege oss ner till bästa The Lodge på Påslovsmys med kompisarna Malin (Fnulan) och hennes Mira
Stekt torsk med remouladsås, kokta gröna ärtor och ugnsstekt potatis. Vi serverar denna klassiker med ett friskt medelfylligt vitt vin gjort på Chenin Blancdruvan
Ingredienser Portioner. 4 600 g rödspätta 900 g fast potatis buketterna av 1 broccoli 100 g sugarsnaps 2 ägg 1 1/2 dl ströbröd 1 1/2 msk curry 1 tsk salt 2 krm peppar 2 msk smör eller margarin citronklyftor till servering Räk- och dillröra 1 burk räkor i lake 1 dl crème fraiche 1/2 dl majonnäs 2 msk hackad dill salt och peppar Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen
Varför inte ta och byta ut dina vanliga hamburgare/pannbiffar mot fiskburgare istället. Det är minst lika lätt att göra som vanliga pannbiffar och dessutom så blir det mycket godare
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.