1 klyftpotatis1.
Blanda mjölk och ströbröd, låt stå 5–10 minuter.2. Finfördela fisken tillsammans med salt och peppar i matberedare. Tillsätt ströbrödsblandningen, riven gul lök och ägg. Kör ihop till en jämn smet.3. Forma till fyra stora burgare eller mindre biffar. Stek dem i smör ca 3 minuter på var sida.4. Blanda majonnäs och hackad kapris.5. Servera som burgare med kaprismajonnäs och de andra tillbehören.
Börja med att göra såsen som kan göras färdig flera timmar i förväg. Tillsätt smör- och mjölblandningen klickvis i buljongen tillsammans med ett par dl av grädden
Det här med att äta mer fisk senaste året har gått lite bra men inte tillräckligt. Mitt mål var att äta fisk minst en gång i veckan och jag har nog inte riktigt lyckats med det tyvärr
Fiskburgare. Blanda crème fraiche med sweet chilisås och smaka av med salt och peppar. Låt var och en plocka ihop sin egen burgare och servera med knapriga rotfruktsstavar
Ta upp färsen och forma tre biffar med vattensköljda händer. Lägg fiskburgarna i bröden tillsammans med salladsblad, groddar, skivad lök, skivad tomat och dressing
Lägg fisken i en skål och mosa den med en gaffel. Servera endera på bröd med skivad tomat, gurka, rödlök och sås till eller på tallrik med potatis, grönsaker och sås till
Fiskburgare. Mal i kvarn med lök, vitlök och potatis. Fiskburgare. Stek en skiva surdegsbröd i olja, skär lök tunnt på en mandolin, lägg salad och lök på brödet och en biff därpå, servera med en citronskiva
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.