Ingredienser Portioner. 4 900 g fast potatis 150 g haricots verts Torsk 600 g vit fisk salt och peppar 2 dl crème fraiche 1/2 fiskbuljongtärning 1 dl vatten 1 ask färsk gräslök (à 20 g) 1 citron Till servering 1/2 cosmopolitansallad Lägg till i inköpslistan
Servera med en citronklyfta (eller vinäger) och remouladesås. Riktig pub-mat ,fast hemma. Jag har ingen fritös så jag friterade i en vanlig kastrull, använde dock en digital termometer för att ha koll på temperaturen
Ta upp färsen och forma tre biffar med vattensköljda händer. Lägg fiskburgarna i bröden tillsammans med salladsblad, groddar, skivad lök, skivad tomat och dressing
Lägg fisken i en skål och mosa den med en gaffel. Servera endera på bröd med skivad tomat, gurka, rödlök och sås till eller på tallrik med potatis, grönsaker och sås till
Fiskburgare. Mal i kvarn med lök, vitlök och potatis. Fiskburgare. Stek en skiva surdegsbröd i olja, skär lök tunnt på en mandolin, lägg salad och lök på brödet och en biff därpå, servera med en citronskiva
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.