Till fiskburgaren smakade det alldeles förträffligt med en urgod, lättlagad och somrig skagenröra. Denna fiskburgare är således inget undantag och biffen blir mycket saftig och mindre torr när man blandar i lite fetare lax
Vi har spenderat dagen på landet, med kalas, god mat och en sväng på sjön. Igår lovade jag er som följer mig på instagram att ni skulle få receptet på min godaste skagenröra
Ta upp färsen och forma tre biffar med vattensköljda händer. Lägg fiskburgarna i bröden tillsammans med salladsblad, groddar, skivad lök, skivad tomat och dressing
300 g räkor med skal. 1Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 300 g räkor med skal 2 msk hackad färsk dill ½ msk riven pepparrot 4 msk majonnäs 2 msk Arla Köket® crème fraicheSkala räkorna och hacka dem grovt
Rosta bröd, använd pepparkaksform så att du får en fin smörgås utan kanter, lägg ett salladsblad på varje brödbit, lägg på skagenröran och till sist garnera med dill, stenbitsrom och några räkor samt paprika
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.