Fiskburgare med dill och vitlökscrème
MatHem
MatHem
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 400 g Torskfilé Fryst
  • 2 st Laxfilé Fryst
  • 2 st Ägg
  • 1 msk Citronjuice - råpressad
  • 0.5 tsk Salt Fint
  • 1 krm Vitpeppar Malen
  • 1 st Baguette Hel
  • 0.3 st Spetskål
  • 1 st Vanliga morötter
  • 0.5 tsk Strösocker
  • 2 msk Citronjuice - råpressad
  • 200 g Färskost Naturell
  • 1 dl Yoghurt Naturell
  • 1 st Dill - fryst
  • 2 st klyftor Vitlök Färsk
  • 1 tsk Senap Dijon
  • 1 krm Salt Fint
  • 0.5 krm Vitpeppar Malen

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.