Fiskburgare med kaprismajonnäs
Svt
Svt
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • mjölk
  • 1 ströbröd
  • 1 sej- eller torskfilé
  • 1 salt
  • 1 nymald svartpeppar
  • 1 liten gul lök, riven
  • 1 ägg
  • 1 smör till stekning
  • 1 majonnäs
  • 1 kapris, hackad
  • 1 bröd
  • 1 spenat- eller salladsblad
  • 1 tomatskivor
  • 1 salladslök
  • 1 klyftpotatis1. Blanda mjölk och ströbröd, låt stå 5–10 minuter.2. Finfördela fisken tillsammans med salt och peppar i matberedare. Tillsätt ströbrödsblandningen, riven gul lök och ägg. Kör ihop till en jämn smet.3. Forma till fyra stora burgare eller mindre biffar. Stek dem i smör ca 3 minuter på var sida.4. Blanda majonnäs och hackad kapris.5. Servera som burgare med kaprismajonnäs och de andra tillbehören.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.