Falafel med tortillabröd och tahihnisås
Hemmets Journal
Hemmets Journal
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 4 1 röster

Ingredienser

  • 0.5 dl polenta
  • 4.5 dl vetemjöl
  • 0.5 tsk salt
  • 0.5 tsk bakpulver
  • 1 krm chilipeppar
  • 2 msk olivolja
  • 2 dl vatten
  • 2 st vitlöksklyftor
  • 4 st persiljekvist
  • 1 msk spiskummin
  • 1 krm chilipeppar
  • 800 g kikärter
  • 1 st ägg
  • 1 msk tahini
  • 2 msk pressad citronsaft
  • 2 dl turkisk yoghurt
  • salt och peppar
  • feferoni
  • röd lök
  • isbergssallad
  • olivolja

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.