Salsan smaksattes med mynta och ingefära så den fick en härligt frisk smak som passade kanoners till bönbiffarna, ingefäran var färsk medan myntan var torkad
Därför misslyckas man också lättare med dem. Det finns både bra och dåliga livsmedelsval idag. Jag väljer mina strider och låter även min själ få matas med godsaker, vilket ni också ser här på bloggen
Servera på tortillabröd tillsammans med feferoni, skivad rödlök och strimlad isbergssallad. Grädda bröden på medelvärme i en torr stekpanna, ca 2 minuter per sida. Platta till dem något och stek dem i en stekpanna med olja, ca 3 minuter per sida
Jag lade för länge sedan ut ett recept på potatisplättar fyllda med fetaost och rödlök, ett supergott tillbehör till ex kyckling, fisk eller en köttbit och smakkombinationen i dessa potatisplättar tänkte jag skulle passa även i mina bönbiffar
Av den anledningen har vi börjat experimentera mer med baljväxter. Efter att ha kikat runt på några olika recept för inspiration skapade jag detta receptet på veganska bönbiffar
Bönbiffar. Skölj kidneybönor och kikärtor, kör dom sedan i matberedare eller med mixerstav. Bönbiffar. Skölj de svarta bönorna och mosa dom försiktigt med en sked
Strimla squashen med en spirelli. Smaka av med salt och peppar. Älskar du vegetarisk mat. Då ska du hålla utkik på Nicklas Kokbok för om någon dag kommer jag ett berätta om ett projekt jag är involverad i
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.