Man slipper gischa på med ägg och gör istället en blandning av philadelphiaost och västerbottensost. Klicka på rom, hackad lök och lägg dit en dillkvist på varje
Koka potatisarna så att de nästan är genomkokta och låt dom svalna. Skär av toppen av brödet och gröp sedan ur brödet så att det blir ett hål, lika stort som osten
Blanda löjrommed citronsaft och rapsolja, smaksätt med salt och vitpeppar. Värm upp resten av philadelphiaosten och smält tillsammans med de urkramade gelatinbladen
Toppa chipsen med crème fraiche, löjrom, rödlök och dillvippor. Skala och finhacka rödlök. Toppa chipsen med crème fraiche, löjrom, rödlök och dillvippor
Vanliga tortillabröd är ju inte till att tänka på här i huset, men just den typen av bröd är ganska behändiga att ha till pulled pork, tacofärs eller andra typer av grytor
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.