Fräs färsen smulig i en stekpanna med smör. Skala och hacka löken och låt den fräsa med färsen. Strö över kryddmix och späd med vatten och krossade tomater
Dessa är så goda att koka och äta med smör, salt och nymald svartpeppar eller att rosta i ugnen. Min absoluta rödbetsfavorit är att ugnsrosta dem och servera som en ljummen sallad tillsammans med getost, valnötter och hackad storbladig persilja
Rör i Imat fraiche samt smaka av svampsåsen med soja, salt och peppar. Servera pastan med svampsåsen. Skala och hacka lök samt pressa vitlök i en stor kastrull
Fräs purjolök, broccoli och potatis i en kastrull med olja. Smaka av med salt och peppar. Späd med vatten och buljongtärning och koka i 15 minuter tills grönsakerna är mjuka
Servera gärna tillsammans med en god vitlöksmajonnäs, sås och klyftpotatis/sötpotatis. Det kan ta lite tid eftersom du kan behöva stanna flera gånger för att knuffa ner smeten från sidorna med en sked eller slickepott
Blanda med ajvar relish, minifraiche och ingefära. Täck med kycklingröran och strö över osten. Strimla kycklingfiléerna och stek dem i en stekpanna med matfett, ca 3 minuter
Skölj och strimla purjolöken och fräs den mjuk i en stekpanna med smör. Servera med sallad till. Koka makaronerna enligt anvisningarna på förpackningen och låt dem rinna av
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.