Steg-för-steg bilder på hur du göra dessa enkla bakelser (ni vet hur jag älskar enkla recept). Även om det är lite fattigt nu innan barnbidrag och lön så kanske man vill unna sig nån god efterrätt
-) Himla gott. -). Jag åt det när jag var liten, när jag var och hälsade på hos minfarmor i Tyskland eftersom det på den tiden inte hade kommit hit till Sverige men fanns där
Jag brukar blanda medhickory-sås, tjockare grillolja, bbq-såssamt grillsås med kakao och chili. Självklart går det bra att bara ta en enda flaska av exempelvishickory-sås, men jag tycker det blir godare att blanda samt att det inte ska bli för sött
den smarriga bön- ochhalloumisalladenoch i fruktsallader. Den här efterrätten känns helt rätt såhär i jultider när apelsinerna är saftiga ochman äter mycket tung mat
Häromdagen hjälptes Lilla I och jag åt att skörda de allra första krusbären för i år, och de hamnade i en lättgjord och god fika- eller efterrättskakasom är både glutenfri ochmjölkfri
Tillsätt passionsfrukt, sköljd och hackad mynta, limeskal- och saft samt olivolja. Pulled lax. Tillsätt limesaft, vatten, honung och salt och låt dra till servering
Hepp - julens efterrätt är klar att avnjutas. Efter att jag och A igår kollat in både julgranar och stjärnor på Ica Maxiochtjuvsmakat på lussekatter fick det blir en julinspirerad efterrätt igår kväll
Blanda mjölkoch grädde och blanda ner majsstärkelsen. Smör. Salt och peppar. Häll allt i kastrullen med purjon och låt koka några minuter så det tjocknar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.