Toppa med riven ost, strimlad skinka och tunt skivad svamp. Jag hyvlar kål tunt, gärna på mandolin, och masserar med rapsolja, en dutt ättika, salt, peppar och italiensk salladskrydda
Ingredienser 1 port 2 port 3 port 4 port 5 port 6 port 7 port 8 port 9 port 10 port 11 port 12 port 1 1/2 dl Vetemjöl 4 dl mjölk (3 %) 4 st Ägg 2 msk Strösocker salt (en nypa)
Strö över riven ostoch rulla ihop pannkakan. Fyllningarna går att variera i oändlighet och jag hade faktiskt med mig en fylld pannkaka till lunch på jobbet idag också fast då var det med kräftstjärtar, ägg och keso
Stek pannkakorna och fyll en smal sträng i mitten med räkstuvning, räkor och den rivna osten. När pannkakorna är fyllda, lägg dem i en ugnsäker form och strö över ost
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.