Hyvla av små flisor av chokladen med en vass kniv, och lägg försiktigt på vaniljkrämen. Knaprig botten, syrlig lemoncurd, färska söta hallon, vaniljkräm och choklad
Och så är detta snabbversionen av den ”riktiga” som jag har gjort. När allting har svalnat så tar du en tartelett, pudrar över florsocker eller vaniljsocker och fyller på med först lemoncurdoch sedan vaniljpudding
Häll upp på rena burkar, låt svalna och sätt på lock. 11 1/2 citronSå här gör du Finriv citronskalet och pressa ur saften ur citronerna. Koka upp citron-skal och citronsaft med 1 dl socker och smör tills allt löst sig. Vispa ägg och 1 dl socker poröst och blanda med citronkrämen
Så god som vaniljkräm eller som ett enkelt mellanmål med lite bär och nötter. För några dagar sedan såg jag att Annie hade gjort sötpotatisbiffar och det såg så gott ut att jag bara var tvungen att prova
Smörja och mjöla en form med löstagbara kanter. Kolla med en provsticka att kakan är genom gräddad. Så jag byte ut det mot lemoncurd i stället för att få lite mer fruktig smak på det och för att få i lite syra i tårtan också
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.