Baka av på ca 175g i ca 60-80min beroende på ugnens kapacitet. Brödlimpor baserade på mjöl, filmjölk och bikarbonat är perfekta när du vill ha ett riktigt gott bröd utan att behöva jäsa det och som dessutom står sig bra
TweetE-postSkriv utWhatsAppDela på TumblrGillaGilla Laddar. Långpanne bröd är så himla smidigt, efter jäsning, tryck ut smeten i formen, jäs lite till och grädda
Det här måste vara det enklaste receptet på ett gott rostbröd. Jag tillsatte lite solrosfrön för att prova något nytt men det går naturligtvis lika bra att utesluta dem
Enda skillnaden är att jag ville göra det lite mer hälsosamt så jag har bland annat chiafrön med nyttig Omega-3 samt fykornskross i brödet. 5 dl 4-kornskross. 5 dl 4-kornskross
Ingredienser, ca 9-11 st. Grädda i mitten av ugnen ca 25-35 min tills de fått fin färg och är färdiga i mitten – testa med en brödsticka. se ca 9-11 st
Sätt ugnen på 200 grader. Skär brödet i stavar. Pensla med olja och lägg på en bakpappersklädd plåt. Rosta mitt i ugnen ca 10 minuter, tills de fått fin färg och är knapriga
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.