smårätter

smårätter

varm brie med tomatsallad
Kantarellflarn med bacon och dill

Kantarellflarn med bacon och dill

Ansa och dela svampen i mindre bitar. Skala och hacka löken. Hetta upp smöret en stekpanna och stek svamp, lök och bacon och krydda
Krämig svamptoast med karamelliserad lök

Krämig svamptoast med karamelliserad lök

400 g kantareller (eller blandsvamp) 4 skivor surdegsbröd, ljust 25-50 g växtbaserat matfett, att steka brödet i 2,5-3 dl sojagrädde 1-2 tsk vit misopasta 1 dl färdigkokta cannellinibönor 0,5 tsk färsk timjan, bladen salt svartpeppar, nymalen
Varma mackor med tryffel | Recept från Köket.se

Varma mackor med tryffel | Recept från Köket.se

8 skiva formfranska, ljust 3 silverlökar, stora 200 g vispgrädde 15 g svart tryffel, färsk och riven 1 citron 70 g parmesanost, finriven (eller västerbottensost) 2 bananschalottenlökar 500 g körsbärstomater, blandade färger 150 g smör, till stekning libbsticka, till garnering (eller persilja) ev tryffel, till garnering
Pannkaksrulle med svamp

Pannkaksrulle med svamp

1. Sätt ugnen på 250°C. 2. Vispa samman mjöl, bakpulver, salt och hälften av mjölken till en smet. Tillsätt resten av mjölken och vispa till en slät smet
Fusk-Langos på naanbröd

Fusk-Langos på naanbröd

Det har varit en minst sagt hektisk vecka. Jag ligger efter i bloggandet och därför har jag inte kikat in på ett par dagar
Renskavsgryta i pitabröd

Renskavsgryta i pitabröd

God morgon. Idag kompar jag för jag har haft nationella prov. Jag ska göra mammografi vilket känns jätteviktigt