)Men en smarrig efterrätt tackar vi inte nej till och när vi bjöds på denna vansinnigt enkla variant av chokladmousse hos Barbara och Ingemar bad vi naturligtvis om receptet så vi kunde göra vår egen variant
Eftersom det är fredag kanske ni vill lyxa till det med en godoch faktiskt nyttig efterrätt. Låt grädden svalna lite och häll sedan över den sakta under omrörning i bunken med äggulorna
De här bjöd jag på i lördags när lillebror med familj hälsade på och det var väl den enda stunden det var tyst i alla fall någon sekund under den kvällen
Creme brulée vart det till oss och barnen fick en godispannacotta gjord på Algrens bilar. Konstigt det där, att man kan va helt säker på och tycka att de är så kul att baka och göra efterrätter men att laga mat det tycker jag är dötrist
Vispa ner gräddmjölken under kraftig omrörning i äggulorna och rör ihop till en jämn smet. När man är ute och äter på restaurang så brukar det alltid finnas creme brule till dessert och det kan antingen vara jättegott eller mindre gott beroende på om det är gjort på riktigt eller inte
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.