Gör det direkt i grytan och blanda samman medsåsen. Blanda samman bbq sås, ketchup, chipotlepasta, cognac, torkad koriander, malen spiskummin, farinsocker och vatten
Dagen till ära gjordes pulledpork som fick stå och puttra några timmar i ugnen. Söndagsmiddag tarvar långkok som sköter sig själv medan man själv sitter på balkongen i solen och dricker kaffe
Speciellt inte eftersom tillbehören går att variera till oändlighetenoch längre. Senast kombinerades köttet med nybakta frallor, jalapeños, dijonsenap, picklad rödlök, rå paprika och smörstekt svamp
Häll över såsen, oljan och kryddorna och gosa runt med köttet. Blanda runt medsåsen som är i grytan. Ta sedan ut grytan och dela köttet genom att dra i det med två gafflar
Bara att blanda såsenoch lägga den tillsammans med en köttbit i en gjutjärnsgryta, sätta in den i ugnen på morgonkvisten på låg värme och sen göra vad man vill resten av dagen för att sedan komma hem på eftermiddagen och plocka ut grytan
Vi åt köttet i pitabröd (hoppa över brödet om du äter LCHF) ochmed grönsaker ochvitlökssås. Det är många högtider som firas just på våren och man har kanske en liten matbjudning i samband med det
Servera som fyllning i tortillabröd med grönsaker, tacosås, vitlökssåsoch fetaost. Ni som inte hört talas om denna rätt förrut så är det helt enkelt en bit fläskkött som täcks med en marinad och tillagas i ugnen på svag värme lääääänge så det blir otroligt mört att man bara drar isär det
Köttet åt vi i pitabröd med sallad, lök och tomat och toppade med lite kebabsås eller vitlökscreme. Mikael uttryckte att detta var minsann det godaste kött han någonsin ätit och jag kan faktsikt bara hålla med, så himla mört och saftigt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.