1 cirka
100 g riven ost till gratineringSätt ugnen på 200°. Vispa äggen fluffigt, blanda ner grädden, fiberhusken och salt och låt svälla i 15 minuter. Stek på medelvärme i rikligt med smör.
1 Skiva
svampen och hacka löken. Skär skinkan i strimlor.
1 Fräs
löken, svampen och skinkan i smöret. Tillsätt crème fraiche och smaka av med salt och peppar.
1 Fördela
fyllningen på crêpesen, rulla ihop och lägg dem sedan på ett ugnssäkert fat.
1 Strö
över riven ost och gratinera i ugnen tills osten fått en fin färg, cirka 10 minuter. Servera med en god sallad.
Jag hade totalt glömt bort hur gott det är medCrêpes. Jag åt en vegetarisk buffé för någon dag sedan och där fanns goda vegetariska crêpes som var grymt goda
Stek pannkakorna och fyll en smal sträng i mitten med räkstuvning, räkor och den rivna osten. Vik in kanten på pannkakan upptill och nedtill och rulla ihop till en rulle
Det går precis lika bra att köpa vanliga färska champinjoner. I fredags blev Najni plötsligt sugen på just crêpes, och bestämde sig för att fylla dem med svamp och rökt skinka
Crepes är ingenting jag gör särskilt ofta men min mamma pratade om ett recept hon sett på teven där de gjorde crepes medskinka, spenat och ost (bland annat)
Sen kan man ju variera fyllningen i oändlighet och det gör det ju inte sämre, däremot så är jag väldigt svag för champinjonstuvning så det kommer jag att fylla mina med men med en twist, jag kommer att blanda i knaperstekt bacon oxå, mums
När min man hörde att jag hade gjort pizza när han var borta på sin konferens blev han lite avundsjuk så jag passade på att göra ytterligare en långpannepizza igår till middag för att göra honom glad =) Den här gången blev det en pizza med pesto, rökt skinka, champinjoner, lök, tomatsås och ost och den blev hur god som helst
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.