Den har varit med förr, men tål att upprepas. Smaka av med grädde, salt och konjak. Det har trillat in en del förfrågningar på tips för nyår och även julmiddag om man är sugen på något annat än julbord
Faktum är att när jag provbakade dem första gången hade jag inte huvudet med mig alls, och glömde bakpulvretvilket ledde till att jag fick torka dem ett tag i ugnen likt skorpor för att de inte skulle bli hopplöst lösa och smuliga
Jaja, det kanske är lika bra. Förmodligen skulle jag prata när jag skulle vara tyst och tvärtom, skåla på fel ställe, förväxla besticken, välta glaset, sätta i halsen och det enamed det andra
Om du inte tål cacao kan du byta den mot carobpulver (som är gjort av Johannisbröd och tillhör familjen ärtväxter), och om du inte tål mandel, kan du i stället hacka solroskärnor och blanda med pärlsocker till strösslet
Är det något som faller mig i smaken så är det Massa goda tillbehör på en hemmagjord pizzadeg. Soltorkade tomaterRucolaRinglad honung Chevré ostGorgonzola Olivolja Lufttorkad skinkaDet blev så salt och gott, och honungen gjorde så det blev lite sött även☺️ ja mumsigt värre
Jo jag fick för mig att jag skulle smaksätta brödet med kalltorkad havtorn, som jag köpte sist jag var i Hötorgshallen och botaniserade hos Pierias livs
Det passar lika bra för halvkrassliga och orkeslösa pensionärer (läs Kjersti) som för växande barn och raska gymmande ungdomar som behöver fylla på med extra energi
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.