Än är mornarna mörka - även om solenfaktiskttittat fram emellanåt de senaste dagarna - så nog behövs det något som ger energi och piggar upp livsandarna så man kommer igång
Men du får se det irelationtillnyttigheterna som du stoppar idig. Några skivortillfrukosten med ett proteinrikt pålägg, och du kommer snart att kunna sälla digtillOS-truppen
Det här glutenfriaformbrödet är verkligen ett bröd som i alla fall min mage mår bra av, och som hjälper till att kickaigångden när den någon gång emellanåt sätter sig på tvären
Den här gången blev det ett riktigt mörkt, smakrikt och mustigtglutenfritt bröd som passar alla. Först tänkte jag berätta att jag tagitmigfriheten att slumpmässigt dra en ny vinnareimintidigarekryddutlottning
Som ni säkert märkt så brukar jag baka minaglutenfriaformbrödi stort sett efter samma princip. Däremot blandar jag mjölsorter och andra ingredienser ganska hejvilt, och försöker varierainnehållet så att jag får imig så mycket olikanyttigheter som möjligt
Vi fortsätter försöken med att äta enligt FODMAP och då ska man bland annat äta glutenfritt. Det köpta glutenfria bröd jag ätit har intevaritsärskilt gott, så jag testar flera olika recept som låter goda
För det allra mesta brukar jag ju baka riktigtgrovt och innehållsrikt, glutenfritt bröd. Det är ljust men ändå med lite tuggmotstånd, och neutralt ismaken - med bara enaningsanstrykning av kokossmak - saftigt och med bra konsistens
Smula ner jästenien bunke. Grova och fiberrika frallor med lite surdegskaraktär och nötig smak. Tillsätt resterande ingredienser och arbeta samman degenordentligt
Smula ner jästenien skål. Tillsätt degspadet och rör tillsjästen lösts upp. Tillsätt salt, rågmjöl och det mesta av vetemjölet och arbeta degen väl tillsden släpper skålens kant
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.