Dock måste man komma ihåg att glutenfria degar jäser inte lika mycket som degar på gluten-mjöl, och de ska vara kletigare än "vanlig" bröddeg annars blir brödet torrt och tråkigt när det är gräddat
När jag höll på att baka mormors chokladsnitt till vårt Kakkalas som tilldrog sig i lördags - och som f ö blev en dundersuccé med ca 470 besökare - drog jag mig till minnes att jag tidigare hade utlovat att försöka göra en glutenfri variant
Glutenfriachokladsnittar och lakritskolasnittar. Idag tänkte jag vidareförmedla recept på två glutenfria småkakor som jag hämtat från Maria Bloms och Jessica Frejs nyutkomna bok
Har länge varit sugen på de chokladsnittar som mamma och mormor gjorde när jag var liten. Här är ett glutenfritt recept på dem och det smakade nästan precis som de gjorde förr
Vet ni vad, idag blir det ett annorlunda vegorecept. Helgen har varit så fullspäckad med aktiviteter att jag inte hunnit med att fixa något vanligt vegoinlägg
Jag måste säga att jag har dålig erfarenhet från glutenfria bakupplevelser. Men nu äntligen, här kommer recept på en supergod äppelkaka som även kan bjudas på när man har glutenintoleranta gäster
Sätt ugnen på 200 g. Vispa äggen riktigt fluffiga, ca 5 minuter. Blanda de torra ingredienserna. Vispa ner färskosten, osten och de torra ingredienserna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.