en näve hallon. Pudra över resterande lakritspulver och njut. Jag har hört att lakritspulvret skall användas med försiktighet pga den starka smaken men jag tycker det är hur gott som helst och kan äta det som det är
Mät sedan upp alla torra ingredienser i en skål, vänd ner sirapen & smält smöret och rör ihop med de torra ingredienserena, blanda tills du har en grynig smuldeg
Inlägget Hallon & lakrits biskvier dök först upp på Hannas Bageri. Gillar ni biskvier och kombinationen av hallon och lakrits kommer ni älska dessa Ett tips
600 gr frysta hallon o blåbär1½ msk potatismjöl½ dl strösockerGÖR SÅ HÄR. 600 gr frysta hallon. I går var vi bortbjudna på fika till sambons son och svärdotter, så jag tänkte att ja skulle baka något smaskigt att ta medGlutenfritt så klart, hade aldrig prövat denna paj, men den blevklart godkänd av alla som åt den
Denna variant har jag toppat med hallon. När mazarinerna är färdiggräddade låter jag dom svalna och toppar varje mazarin med hallon (jag kokar dom, men det går också bra att mosa tinade/färska) och sötning efter smak
Som vid varje högtid bör det finnas glutenfria cupcakes till fikat om du frågar mig, jag är som ni vet väldigt förtjust i kombon choklad och mint, men för att förgylla påsken är det ju fint med en gul frosting som passar till påskens färger, som här är av smaken banansmörkräm
Vet inte riktigt vad man skall jämföra det med men blir lite sega och söt syrliga med mycket smak av hallon och så lakrits på det, mycket lakrits skall det vara
Ta fram en skål, blanda hallonen med agave, lakritspulver och vanilj. Hallon/ lakritsfyllning. Gör sedan 4 kakor av resten av smeten, klicka på några hallon rulla ihop kakan till en boll med hallonen i och platta ut igen med fingrarna. 75 dl frysta hallon. 1 tsk lakritspulver
1 ask (125 gram) färska hallon. Häll smeten i en fyrkantig form (cirka 20 x 20 cm) täckt med bakplåtspapper, toppa med hallonen, tryck ner dom i smeten (dom vill gärna flyta upp och det gör ingenting). 1 ask (125 gram) färska hallon
Men efter det har burken fått stått och damma, men så för några dagar sedan tänkte ja att jag skulle ju göra lite mer biskvier i någon annan smak, och då slog det mig att guds så gott det skulle vara med hallon och lakrits biskvier
Fjorårets hallonplock drogs fram från frysen och gav [. ll Dessa blev dagens läckra mumsbomber – och eftersom det är fredag och äntligen helg så lyxade jag til det med lite sockerfri kristyr på – awesome
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.