Själv tycker jag det är roligt att testa på nya saker, även om det kan vara vanskligt att göra en rätt man aldrig ätit tidigare för första gången när gästerna sitter och väntar
Carpaccio med senapsdressing. Vispa i oljan droppvis i ägg- och vinägerblandningen, när det börjar tjockna kanman hälla i en tunn stråle under vispning
Nä, det är inte så att vi ska äta så mycket som tolv rätter av varje, jag tänkte bara ge mina bästa tips från arkivet så ni får lite inspiration tillnyårsmaten
Varmrätten blir kött, hasselbackspotatis och rödvinssås eller kanskeen portvinssky…. Passar bratillvälkomstskålen eller till tolvslaget (kom ihåg att det är bättre att dricka den dyra champagnen tidigt på kvällen, till tolvslagets skål kanman ta något mindre exklusivt då smaklökarna ändå är lite bortdomnade av både vin och mat)
Förhoppningsvis hittar du någon rätt som kan passa eller så kanske du fixar tillen hel nyårsmeny. Mankan ju bli enaningens skeptisk till varm avokado, mentillsammans
Rotselleripurén kan förberedas och värmas upp till servering, liksom äpplekaramellen. pressa över rikligt med citron (som du sedan kan skölja av) och förslut i en tät burk
Så här gör du en god hallonsås till gås eller anklever. Nyårsmeny med bara champagneI år blir det bara olika champagnevänliga förrätter, vi skippar varmrätten
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.