Många nyårslöften har säkerligen klubbats och nu såhär i början av Januari (när alla nyårslöften fortfarande hålls) är det hälsosammare recept som efterfrågas och jag ska hjälpa er bäst jag kan med det
Servera pepparrotsköttet med kokt eller pressad potatis samt ev. om du kokar med ben och sedan skära köttet i mindre bitar och blanda i såsen vid servering
2 1 förp pulled pork (à 550 g) 1 dl kokta svarta bönor 1 rödlök 2 tomater 1 krispsallad salt peppar 2 hamburgerbröd 1 dl crème fraiche med tomat och basilika 1/2 påse rotfruktschips (à 100 g) Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
Dillkött i dillsås är klart att servera med kokt eller pressad potatis samt ev. om du kokar med ben och sedan skära köttet i mindre bitar och blanda i såsen vid servering
Fantastisk god köttgryta som kan göras på antingen kalvellerlamm och som med sin perfekta balans mellan syra, sötma och sälta snabbt blir en succé på middagsbordet
Skär köttet i bitar och värm det i såsen, servera med ris eller potatis. Lägg köttet i en stor gryta tillsammans med grönsaker och kryddorna, täck med kallt vatten
Det gäller att balansera såsen så att den smakar lagom mycket surt och sött och den kan kräva en stunds avsmakning och duttande med ättika och socker för att nå dit
Den blivande finalisten Tommy Myllymäki segrade i såsduellen med sin sötsura dillsås. Eftersom det är hög tid för lamm kommer mitt såsrecept i repris här
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.