Dillkött
www.koket.se
www.koket.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1,5 kg kalvbog benfri (grovtrådigt kött eller lammkött) utan ben
  • 1,5 l vatten
  • 1,5 tsk salt
  • 1 morot
  • 1 purjolök (det vita)
  • 10 vitpepparkorn
  • 0,5 tsk dillfrö
  • 1 knippe dill, endast stjälkarna
  • salt (efter smak)
  • 2 msk smör
  • 2 msk vetemjöl
  • 5-6 dl kokspad
  • 2 tsk ättika (12 %)
  • 1-2 tsk strösocker
  • vitpeppar, ur kvarn
  • 1-2 dl vispgrädde och 1 äggula
  • 1 dl dill, finhackad
  • 1,5 kg kalvbog benfri (grovtrådigt kött eller lammkött) utan ben 1,5 l vatten 1,5 tsk salt 1 morot 1 purjolök (det vita) 10 vitpepparkorn 0,5 tsk dillfrö 1 knippe dill, endast stjälkarna salt (efter smak)
  • Sås2 msk smör 2 msk vetemjöl 5-6 dl kokspad 2 tsk ättika (12 %) 1-2 tsk strösocker vitpeppar, ur kvarn 1-2 dl vispgrädde och 1 äggula 1 dl dill, finhackad salt (efter smak)

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.