Servera med färskt bröd och en klick creme fraiche. Skär kötter i små bitar och bryn det i smör. Skölj av köttet och lägg det i en gryta, salta, peppra och häll i de övriga kryddorna
Chiliconcarne. Servera chilin i djupa skålar och doppa med krämiga vitlöksbröd. Bryn färsen tillsammans med lök, vitlök och rotfrukter i olivolja i en gryta
Servera chiliconcarnemed en stor klick svalkande gräddfil och ett gott bröd. Gör gärna chiliconcarnen i en gjutjärnsgryta, den släpper ifrån sig järn när den kommer i kontakt med de tomaterna
Chiliconcarne. Servera chilin i djupa skålar och doppa med krämiga vitlöksbröd. Bryn färsen tillsammans med lök, vitlök och rotfrukter i olivolja i en gryta
Igår svirade jag ihop en supergod chiliconcarne som hela familjen tyckte om. Skala och skiva den gula löken, hacka chilifrukten, skär bort stammen på broccolin och skär restande broccoli i mindre buketter, skala och slanta moroten
Jag modifierade receptet lite grand (drog ner på mängden kryddor) och nu efter ett par gånger har jag fått till en riktigt god chiliconcarne som jag lagar med jämna mellanrum
Vi brukar servera med ris, nachochipsoch lite gräddfil för att runda av smakerna. Sebastian←Kalvschnitzel med ugnsrostade krispiga potatisskivorAsiatisk nudelsallad→ Liknande receptBoeuf bourguignonChiliconcarneFalukorv i het tomatsåsSkånsk kalopsKommentera Avbryt svarE-postadressen publiceras inte
Själv älskar jag nämligen chiliconcarneoch eftersom Daniel gör det också, blir det det till middag ganska ofta hemma (med matbloggarmått mätt, i andras ögon alldeles för sällan)
Krydda direkt i smöret med Spiskummin, Cayennepeppar ochChilipulver. Häll på burken med krossade tomater och lite extra vatten och låt detta puttra i minst en timme
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.