Igår svirade jag ihop en supergod chiliconcarne som hela familjen tyckte om. Skala och skiva den gula löken, hacka chilifrukten, skär bort stammen på broccolin och skär restande broccoli i mindre buketter, skala och slanta moroten
Repa timjan och finhacka persilja och strö över chilin före servering. Fräs grönsakerna tillsammans med kryddorna, nötfärsen och kaffet i olivolja tills det blir gyllenbrunt
God chiliconcarnemedbönor, linser, lök och feferoni (detta i brist på annan chili. Om du har det hemma, ersätt feferonin med röd chili, som du hackar och har i samtidigt som/istället för sambal oeleken)
Ner med paprikapulver, salt, svartpeppar, soja och valfri mängd av röd chili. Bryn färsen med smör i en gryta tills den fått fin färg, blanda ner löken och låt det steka tillsammans med färsen en stund
Vitamineroch mineraler som du bör vara noggrann med som vegetarian eller vegan. Med mättande bönoroch krämig sås är det här en rätt som går hem hos de flesta
Han föredrar att äta sin chili endast mednachochipsoch det passar verkligen ihop. Det är lite sting i denna och tänk på att smakerna kommer fram mera dagen efter, så vill du ha den lite mildare minska på sambal oelek och börja med hälften av det receptet säger eller uteslut den helt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.