Lägg skivorna medtofu i grillgaller (de bränner inte fast lika lätt) eller direkt på grillen. Placera sötpotatisen, tofuoch sparris på tallrik och lägg en stor klick tzatziki vid sidan om
Polentapaneradtofumed krämigt ris, kantareller och rårörda lingon – Mmums. POLENTAPANERADTOFU. Lägg i tofubitarnaoch sänk till medelvärmeoch stek frasiga och gyllenbruna
Rätten blev i slutändan friterad sötpotatismed rödlök, fetaost, rostade solrosfrön och gräslök. Häromdagen testade jag att skiva den och steka den i rikligt med olja, så att den blev knaprig på ytan
Linser är så gott och rika på mättande protein och fibrer, medan kolhydraterna som finns är komplexa och tar tid att bryta ner vilket i sin tur innebär att vi håller oss mätta längre
Stek därefter tofu, lök, chili och ingefära i stekpanna med en neutral olja (jag valde rapsolja) samt sesamoljan tills dess att tofun börjat få lite färg och löken mjuknat
Jag serverade medsötpotatis i ugn och broccoli. Igår lagade jag fisk till middag enligt ett av mina absoluta favoritrecept - torsk i ugn med purjolöksgrädde
Toppa med broccolimos, keso, ugnsrostade kikärtor (se receptlänk ovan) och granatäppelkärnor. Om du har en halv sötpotatis, lägg den med snitt ytan ner på en plåt
Skala och riv ingefära och vitlök på ett rivjärn och blanda medsötpotatisen på en plåt. Tillsätt en klick smör och lägg ner svampen så att den får steka med några minuter på varje sida på mellanvärme
et med sin skarpa och pikanta hetta. Här får tofun sällskap av en svart bön- och vitlöksås som ger en lätt fermenterad och salt smak, tamarindens sötsyrliga karaktär, hoisinsåsens mustighet och den legendariska srirachachilin sätter pricken över i
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.