Använd en stor gryta. Vänd ner bönor och strö på lite mer chili och persilja. Lägg i lök, vitlök, chili och sidfläsk och bryn ytterligare några minuter
Sebastian←Kalvschnitzel med ugnsrostade krispiga potatisskivorAsiatisk nudelsallad→ Liknande receptBoeufbourguignonChiliconcarneFalukorv i het tomatsåsSkånsk kalopsKommentera Avbryt svarE-postadressen publiceras inte
Jag vet att jag har delat ett chilirecept förut och här har jag egentligen bara bytt ut köttfärs mot högrev, men jag fick frågan om jag kunde lägga upp receptet så vi kör
ReceptpåChiliconCarne, nocarb och paleo-vänlig. Tillsammans med en bit bröd så blir det superbt, fast det skippar jag - med tanke på att jag vill ha maten NoCarb
Chiliconcarne är en sådan rätt som skänker värme och glädje i mage och mun. Lägg i chili, chiliflagor, paprika, spiskummin och låt kryddorna öppnas upp av hettan en liten stund
Det är ju supergott dock så kanske blir lite ”gasig” av bönorna, det är sånt man får ta helt enkelt och igår när vi gjorde pizza så fanns det rester kvar av chiliconcarnen så vi hade den på pizzan tillsammans med rödlök, färska små tomater och strimlad skinka sen toppade vi med jalapeno, oregano
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.