Ner med paprikapulver, salt, svartpeppar, soja och valfri mängd av röd chili. Bryn färsen med smör i en gryta tills den fått fin färg, blanda ner löken och låt det steka tillsammans med färsen en stund
Han föredrar att äta sin chili endast mednachochipsoch det passar verkligen ihop. Det är lite sting i denna och tänk på att smakerna kommer fram mera dagen efter, så vill du ha den lite mildare minska på sambal oelek och börja med hälften av det receptet säger eller uteslut den helt
Vitamineroch mineraler som du bör vara noggrann med som vegetarian eller vegan. Med mättande bönoroch krämig sås är det här en rätt som går hem hos de flesta
Chiliconcarne betyder Chilimed kött och tillagas olika i hela världen, min chili gör jag med tärnat nötkött som får koka långsamt och länge, på så sätt blir den mustigare och godare
Skär paprikan i bitar, dela och hacka chilifrukterna. 12 chilifrukter, en röd och en grön. 11 burk vitabönor i tomatsås. 12 dl turkisk yoghurt, 10 procentSkala och hacka lök och vitlök. 1Bryn lök och vitlök och lägg i grytan. 1Tillsätt paprika, chili, salt, peppar, paprikapulver, vatten, tomatpuré och soja. 1Tillsätt bönornaoch låt koka i ytterligare 5 minuter. 1Strö över lite koriander eller persilja, och servera gärna med tortillachips och en klick turkisk yoghurt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.