Nu använde jag ytterlår av nöt den här gången, grytan går att göra med nötkött, kalv, fläsk (tex fläskkotletter) eller till ochmed kyckling, det är ju liksom såsen som är grejen här…
Blanda i tacokrydda och hackad paprika, tomat, vitlök ochchili. Servera med en klick gräddfil. Täck med ytterligare en filodegsplatta och avsluta med en sked tacoköttfärs och lite ost
Smaka av med salt och peppar. Bred ut röran på brödskivorna, rulla ihop och skär fina snittar. 1salt och pepparSå här gör du 15 minuter Rör samman alla ingredienser
4 700 g grytbitar av vilt (vildsvin, älg, hjort eller rådjur) 1/2 dl konc viltfond olja salt och peppar Marinad 1 gul lök 2 palsternackor 2 morötter 2 vitlöksklyftor 3 dl rödvin 1/2 dl rödvinsvinäger 2 msk krossade enbär 1 tsk torkad timjan Sås 300 g skogssvamp 50 g ädelost 3 dl vispgrädde 1 msk soja 1 msk svartvinbärsgelé majsstärkelse (Maizena) Lägg till i inköpslistan Trött på att irra runt i butiken
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.